zondagschool 1

Van de Zondagsschool

Hallo allemaal!

Hier een bericht van de zondagsschool. Omdat wij niet kunnen draaien hebben wij als zondagsschool wat verzonnen wat we wel kunnen doen. Wij hebben wat bedacht wat we online kunnen doen. Elke zondagmorgen vanaf 24 mei vanaf 9:30 kun je via je computer samen met je kind inloggen op Jitsi Meet. Dit is een soort Skype programma wat jullie kinderen waarschijnlijk ook hebben gedaan of nog doen via de basisschool voor online les. Op het moment dat je inlogt zie je de leiding van die morgen op je beeldscherm live verschijnen. Vergeet niet om toestemming te geven voor microfoon en camera.
Elke zondagmorgen zullen dat er twee en soms drie zijn van ons team. Zij hebben een kort programma voorbereid. Een verhaal al dan niet ondersteund met filmpjes. En uitleg van een verwerking passend bij het onderwerp van die week! Wij blijven online tot ongeveer 9:50 en zullen dan plaats maken voor de online dienst die wordt uitgezonden via youtube van onze gemeente.
De verwerkingen zullen wij ruim van te voren via jullie mail wat bij ons bekend is opsturen. Dat kun je zelf thuis uitprinten. Hebben jullie geen printer, laat het ons even weten. Dan zorgen wij dat jullie de verwerkingen thuis krijgen. Het is anders dan anders van hoe wij zondagsschool draaien. Maar het is een manier om toch even de kinderen te zien en te spreken en de kinderen kunnen elkaar zien. We hopen dat het werkt om toch de kinderen te blijven betrekken bij de gemeente.

Groetjes van de zondagsschool en hopelijk tot zondag!!