slider 8

Zondagsschool

Wie zijn wij

De zondagsschool is bedoeld voor kinderen van 4 t/m ongeveer 11 jaar. Als de kinderen naar groep 8 gaan stromen ze door naar de volgende jeugdgroep Crossroads. Dit wil niet zeggen dat de kinderen vanaf die tijd niet meer welkom zijn op de zondagsschool. Ze mogen tot 12 jaar als ze willen bij ons blijven.

Wij als leiding streven ernaar om de kinderen zoveel mogelijk te vertellen en te leren over God en de bijbel. Wij hebben hiervoor een programma groep, die leerzame en leuke programma’s in elkaar zet voor de zondagochtenden. Deze programma’s worden door de leiding op hun eigen manier uitgewerkt.

 

zondagschool 1
zondagschool 2

Wat doen wij

Wij beginnen als één groep. De kinderen mogen iets vertellen over de belevenissen van de afgelopen week. Daarna wordt de groep verdeeld in twee groepen (4 t/m 6 en 7 t/m 11 jaar). Er wordt op hun eigen niveau een bijbelverhaal verteld. Voor beide groepen is dat hetzelfde. We knutselen vaak samen naar aanleiding van het bijbelverhaal een mooi werkje in elkaar. Ook hierin letten wij op de leeftijd. Niet ieder kind houdt van knutselen, voor die kinderen hebben wij puzzels en rebussen en woordzoekers, vaak afgestemd op het bijbelverhaal. Elk jaar hebben we een uitje met de kinderen naar een grote speeltuin.