slider 8

Geven 2023

 

Wij geloven in een God die rijkelijk geeft en ons uitdaagt om ook rijkelijk uit te delen van wat we hebben. Daarom hebben we ervoor gekozen om de collectes in onze gemeente weg te geven aan een goed doel.

Hieronder zie je de goede doelen voor 2023:

Christenen voor Israel - januari en februari
Arabische gemeente Almelo - maart en april
Stichting Nusfalau - mei en juni
Boek en Hart - juli en augustus
Huis van Lydia - september en oktober
Open Doors - november en december
De Boodschappenmand - vakantieoffer
Diaconie- oogst- en dankdienst

De bijdragen voor deze collectes kunnen worden overgemaakt naar Baptistengemeente de Bron IBAN: NL04 INGB 0000 8222 17 o.v.v. de naam het van goede doel.

Onze gemeente leeft van giften. Wil je onze gemeente financieel steunen, dan kan dat natuurlijk ook. Maak een gift over naar Baptistengemeente de Bron IBAN: NL04 INGB 0000 8222 17 o.v.v. gift gemeente.

 

Goede doel mei - juni 2023: Stichting Nusfalau

Dit jaar in mei & juni gaat de collecte voor het goede doel naar Nusfalau. Tijdens de laatste Roemenië reis, begin november vorig jaar, is ook weer een bezoek gebracht aan het verzorgingstehuis voor medische goederen. In dit tehuis wordt door vrijwilligers gekookt op enkele oude gasfornuizen, waarvan vaak slechts 1 gaspit nog werkt. Als stichting hebben we besloten om hier wat aan te willen doen en het zou mooi zijn als die apparaten vervangen kunnen worden door goedwerkende faciliteiten om te koken. Dat is voor hen een te grote investering, maar met uw bijdrage is dat wel mogelijk.

 

Uw gift kan overgemaakt worden naar:
NL04 INGB 0000 8222 17 t.n.v Baptistengemeente de Bron Almelo
onder vermelding van Stichting Nusfalau