Startzondag

Zondag 13 september zullen we dit nieuwe seizoen ‘aftrappen’, met de jaarlijkse startzondag. Dit jaar anders dan andere jaren, maar we gaan er toch het beste van maken met elkaar. In de ochtenddienst zal onze voorganger het jaarthema introduceren en bidden we samen voor het komende seizoen.

Na de dienst (bij goed weer) gaan we met elkaar picknicken op het grasveld naast de kerk. De koffie en thee worden geregeld, maar iedereen kan zijn eigen eten meenemen om samen op te eten. Het zou fijn zijn als iedereen zijn eigen stoel meeneemt of een kleedje om op te zitten. We organiseren niets, maar wellicht kun je iets meenemen om mee te spelen (frisbee, (voet)bal, spelletje, enz.). Het gaat om het bij elkaar zijn!

Mocht je niet naar de dienst kunnen/willen, ben je uiteraard van harte welkom om gewoon na de dienst aan te schuiven. We moeten ons uiteraard aan de anderhalve meter houden, maar buiten gaat dat makkelijker dan binnen. Je mag blijven zolang als het leuk is, maar uiterlijk tot 14:00 uur.
Mocht het slecht weer zijn, dan gaat het niet door. We kunnen dit niet binnen organiseren, helaas. Dus bid mee voor goed weer en Gods zegen op onze verbondenheid.

Namens de raad,
Egbert van Rhee