Oogstdankdienst 13 november

De dienst van 13 november zal in het teken staan van de oogstdankdienst en zoals goed gebruik hebben we voor deze dienst een goed doel en dit jaar het is Boek en Hart:

Wat fijn dat de christelijke boekhandel Boek en Hart het goede doel mag zijn van de oogstdankdienst! Hartelijk dank daarvoor! Als vrijwilligers en bestuur zijn we hier erg blij mee en dankbaar voor, omdat we heel graag willen dat Boek en Hart blijft bestaan in Almelo.  Boek en Hart heeft als doel om mensen te vertellen over God. Maar naast dit belangrijke evangelisatiedoel is Boek en Hart ook een ontmoetingsplek voor christenen die we graag willen toerusten. We verkopen allerlei Bijbels in diverse vertalingen, bijbelstudieboeken en nog meer prachtig toerustingsmateriaal.

Bij het woordje “oogst” denk je al snel aan de landbouwproducten die binnengehaald worden en die je nodig hebt om in leven te blijven, om te groeien. Maar in de Bijbel wordt het woord “oogst” ook vaak figuurlijk gebruikt. Wij mogen zaaien en God oogst. In Boek en Hart mogen we zaaien. We mogen Gods liefde en Zijn Woord uitdelen in de harten van de mensen. En we vragen God of Hij wil oogsten en de mensen bij Hem wil brengen. En we danken God dat Hij de winkel wil gebruiken als Zijn instrument.
We noemden al dat we hopen dat de winkel nog lang mag blijven bestaan in de stad Almelo. Het is en blijft hard werken. Er is een grote concurrentie van de grote webwinkels. Daarnaast hebben we dit jaar te maken met sterk stijgende energiekosten en raken we zo sneller door onze buffer heen. Graag willen we het geld dan ook gebruiken voor de stijgende energierekening en ook willen we ons cadeau-assortiment wat uitbreiden. We merken dat daar ook vraag naar is vanuit de klanten; betaalbare, kleine cadeautjes met een christelijke boodschap.

We bedanken u hartelijk voor de fijne en warme samenwerking en wensen u Gods zegen toe.

Met hartelijke groeten,
vrijwilligers en bestuur Boek en Hart

NL04 INGB 0000 8222 17 t.n.v Baptistengemeente de Bron Almelo / o.v.v. Boek en Hart

 

Boodschappenmand
We willen u ook vragen om in de dienst van 13 november iets mee te brengen voor de boodschappenmand.
De boodschappenmand moet elke week boodschappen bijkopen om elk gezin te kunnen voorzien van boodschappen. Wij willen u vragen om bijv. potten groenten, pasta, rijst, tandpasta, afwasmiddel enz. mee te nemen. En we hopen zo te kunnen omzien naar de mensen die het minder hebben in Almelo.