Missiontrip Roemenië

Van 27 april t/m 4 mei zal een groep jongeren uit onze gemeente een missiontrip gaan maken naar Roemenië. We gaan naar de omgeving van Nusfalau, Simleu en Bogic. De groep bestaat uit de volgende personen: Egbert en Ymkje van Rhee (groepsleiders), Alex en Renda Timmer (ondersteunde leiders), Nathan de Vries, Tim Jansen, Jiddo van Vliet, Manuel van Vliet, Jurjen op den Dries, Nora de Vries, Nathalie, Judith en Boas Timmer, Joëlle, Levi en Ezra van Rhee. Het doel van deze reis is om dienstbaar te zijn aan de Roemenen in die regio. We gaan in de naam van Jezus om iets van Zijn koninkrijk zichtbaar te maken.

We vragen jullie allereerst om te bidden voor deze missiontrip. Verder vragen we jullie om ons financieel te ondersteunen. U kunt ons een gift geven via NL11 RABO 0378453408 tnv A. Timmer en/of E. van Rhee. Maar we gaan ook verschillende acties op touw zetten om ons reisbudget te verzamelen. De eerste actie is een oliebollenactie. U kunt heerlijke oliebollen bestellen via een inschrijfformulier in de hal van de
kerk of een bestelling doorgeven via roemeniemission@gmail.com. Onze oliebollen kosten ‘zonder’ €1,20 per stuk of 10 voor €10,- en ‘met’ €1,30 en 10 voor €11,-. We bakken onze bollen op vrijdag 29 december. U kunt de bestelde bollen dan afhalen in de kerk tussen 10:00 en 17:00 uur of u kunt ze laten bezorgen voor €2,- (tussen 16:00 en 18:00 uur).

We hebben er veel zin in en hopen dat met jullie ondersteuning en Gods zegen de reis tot een succes zal worden.

De missiontrippers