Lezing Stef Heerema

27 september om 19:00 – 21:00 uur

Lezing: Geologie Nederland toont Zondvloed Door: Stef Heerema (Logos Instituut)

Volgens de evolutietheorie heeft de aarde al een miljarden jarenlange geschiedenis achter de rug. Alle fossielen in de kilometersdikke aardlagen vertellen dan een ellenlange geschiedenis. Een ellendig verhaal waarin schepping en zondvloed geen plaats hebben.
Maar wanneer we beter kijken dan zien we dat tijdens de zondvloed de kilometersdikke aardlagen met de fossielen daarin zijn afgezet. Zo zijn ook de fossiele brandstoffen ontstaan. Bovendien is tijdens de zondvloed een ijskap gevormd op het water. Ook ijstijdafzettingen (bijv. hunebedstenen) zijn dus grotendeels gerelateerd aan deze catastrofe. De Nederlandse bodem is een ideale onderzoeksbodem waarin de Bijbelse zondvloed wordt bevestigd.

Klik hier voor de online flyer

In verband met het RIVM voorschrift van 1,5 meter afstand houden, graag via e-mail aanmelden met hoeveel personen u naar de lezing komt. Opgeven kan tot en met zaterdag 26 september 2020.
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor plaatsbepaling in de zaal en zullen maandag 28 september gewist zijn. Mail uw opgave naar: secretaris@debron-almelo.nl