slider 7

Jaarthema

Wij zijn een licht voor de wereld

Dit jaar is het jaarthema ‘wij zijn een licht voor de wereld’. Dat zijn nogal grote woorden! Maar dit zijn niet onze eigen woorden, maar de woorden van de Here Jezus zelf over ons.

Je leest ze in Mat. 5:13-16. Wij zijn het licht, niet omdat wij zo goed zijn, maar omdat Jezus in ons woont. Wij mogen leren om in deze nieuwe identiteit die de Here ons geeft te gaan staan. Vanuit die nieuwe identiteit zullen we anders gaan denken en leven, zodat de wereld het licht van Jezus in ons ziet!

Zichtbaar maken

We laten dit thema op verschillende manieren zien/horen dit seizoen. Een van de manieren is door het 'zichtbaar' te maken. Denk aan: een schilderij/tekening, een digitale poster/tekening, een gedicht, een zelfgemaakt lied (tekst of muzikaal), een beeld (klei, keramiek, gips, enz.), een getuigenis, diamond painting, breien/naaien, iets met hout, glas in lood, metaal, enz. Niets is te gek en alles is mogelijk. Alle inzendingen krijgen (voor zover mogelijk en er ruimte is) een plek in de hal van de kerk en op deze pagina. Onze gemeente is heel creatief, dus ik verwacht hele mooie inzendingen!

Uw voorganger, Egbert van Rhee

schilderij 1
foto
schilderij 2
schilderij 3
schilderij 4
gedicht