Lighthouse

Lighthouse

Wie zijn wij?Lighthouse is een 15+ jeugdgroep die iedere zondagavond bij elkaar komt. De inloop is van 18.30u. tot 19.00u. We beginnen om 19.00u en eindigen om 21.00u. Tijdens schoolvakanties is er geen Lighthouse. De zondag aan het begin van de korte schoolvakanties vervalt dan. Gedurende de hele zomervakantie is er ook geen Lighthouse.

Wat doen wij?

We hebben afwisselende avonden. We geven Bijbelstudie en betrekken de jongeren hierbij. Vaak is de Bijbelstudie gerelateerd aan een bepaald thema. We hebben ook regelmatig een film- of een spelavond. Een combinatie Bijbelstudie/spel hebben we ook regelmatig.

Onze programma's zijn zoveel mogelijk afgestemd op de interesses, belevingswereld en ontwikkeling van de jongeren. De jongeren bereiden zelf ook wel eens een avond voor, dit is dan meestal een gezellige spelavond.

Wat is ons doel:
We willen de jongeren zoveel mogelijk leren over het evangelie en Gods Woord. We willen ze leren wie God is en wat Hij voor hen kan betekenen in hun persoonlijk leven. Door hier samen over te praten, kunnen ze van elkaar leren en kunnen ook wij van onze tieners leren. We leren ze om hun geloof in pratijk te brengen in de relaties met de mensen om hen heen (vrienden, familie, school, sport, werk etc.).

Wat doen we nog meer:
We gaan 1 keer per jaar met elkaar op kamp. Dit is voor de groepsbinding enorm belangrijk. We werken tijdens zo'n kamp met een thema, waar wij de bijbelstudie en de spelletjes zoveel mogelijk op aanpassen. Er is een kampcommissie die het kamp organiseert. Naast de leiders, zitten er ook 2 of 3 tieners van Lighthouse in deze commissie. Dit wisselt elk jaar. Om het kamp te kunnen bekostigen, organiseren wij regelmatig acties. Denk daarbij aan het inleveren van lege flessen, folderen, bakacties (taart, cake) etc.

Lighthouse organiseert ook regelmatig dam-, schaak- en sjoelavonden om de ouderen en de jongeren dichter bij elkaar te brengen.

Live luisteren

U kunt de dienst live volgen op:

kerkdienstgemist groot

www.kerkdienstgemist.nl

Neem contact op

Wil je meer weten over onze kerk, activiteiten, geloofszaken? We staan je graag te woord. Bel gerust naar onze voorzitter Richard Steunenberg,
T:06-10370849 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Baptistengemeente "De Bron"
Adriaen Brouwerstraat 2
7606 AM Almelo
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.